Made in Germany KESSEL Logo
Traži:
 >  > Podizne stanice Aqualift F Compact / Minilift F

Traženje proizvoda


Molimo, unesite broj proizvoda ili riječ pretrage da biste našli tehničke podatke, tekst specifikacije i CAD nacrte predmetnog proizvoda.

Kompaktne i snažne podizne stanice

Pogodno za upotrebu u industrijskim i stambenim aplikacijama. Postavljena na betonskoj ploči / podu, podizna stanica gotovo je nevidljiva zahvaljujući pokrovu koji se može popločiti. S tehničkim odobrenjem: Z-53.2-48

 

Aqualift F Compact

Za postavljanje na betonski pod

Aqualift F Compact

Za samostalno postavljanje

Minilift F

Za samostalno postavljanje u prostorijama zaštićenim od smrzavanja

PRIPREMLJENO ZA PODZEMNU UGRADNJU
Teleskopski gornji dio omogućuje fleksibilnu prilagodbu potrebnoj dubini ugradnje. Gornji dio može se okretati, naginjati i slobodno podesiti po visini.

UGRADNJA U VODONEPROPUSNI BETON
Kompresijska brtvena prirubnica spojena sa sklopom brtve jamči sigurno brtvljenje protiv podzemnih voda kada se Aqualift F Compact ugrađuje u vodonepropusni beton.

INTEGRIRANA FUNKCIJA SLIVNIKA
Slivnik  koji se nalazi u poklopcu odvodi svu površinsku vodu. Čak i u slučaju puknuća cijevi ili poplave, crpka izbacuje vodu iz kuće u kanalizaciju.

MAKSIMALNA SIGURNOST
Inteligentna upravljačka jedinica s integriranim sustavom samodijagnostičkog sustava SDS i baterijskim napajanjem stalno prati sve električne funkcije i čuva elektronski evidenciju rada.

UKLANJANJE CRPKE
BEZ ALATA

Za više informacija o našim podiznim stanicama molimo, pogledajte naše međunarodne internetske stranice www.kessel.com, obratite se izravno na KESSEL ili našem lokalnom partneru MTO.

 

Izdavač / Redakcija | Pravila o privatnosti
©1998-2017 KESSEL AG, Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany