Made in Germany KESSEL Logo
Traži:
 > Slivnici i kanali

Traženje proizvoda


Molimo, unesite broj proizvoda ili riječ pretrage da biste našli tehničke podatke, tekst specifikacije i CAD nacrte predmetnog proizvoda.

Slivnici i kanali

KESSEL nudi kompletne linije proizvoda za odvodnju sukladno normi EN 1253. Za više informacija kliknite dolje na odvod koji vas zanima.    

Svaki projekt odvodnje zahtijeva različite materijale. U javnom sektoru osobito su važne tehničke značajke poput protoka, zaštite od požara i zvučne izolacije ili otpornost na agresivne medije. U privatnom sektoru, s druge strane, fokus je više na vanjskom izgledu. KESSEL isporučuje odvode za sve zahtjeve i instalacijske situacije.

Projektirani odvodi
Projektirani odvodi se koriste u industrijskim i poslovnim zgradama. U većini slučajeva projektni odvodi se polažu kroz podnu ploču i zahtijevaju povećanu protupožarnu zaštitu i zvučnu izolaciju.          

Slivnici za kupaonice / tuševe
Slivnici za kupaonice i tuševe koriste se u privatnim, poslovnim i industrijskim zgradama. Slivnici se mogu ugraditi izravno u pod tuš kabine ili pod kupaonice.  

Tuš kanalice
Tuš kanalice se ugrađuju i u privatne i u poslovne zgrade i odražavaju želju za dizajnom kupaonice bez istaknutih zapreka.

Zidni slivnici
Zidni slivnici su osobito prikladni za kupaonice bez zapreka gdje pristup pod tuš mora biti posve ravan (na primjer, za invalidska kolica ili starije osobe).

Podrumski slivnici
Podrumski slivnici se koriste za odvodnju otpadnih
voda niže razine instalacije. Oni mogu sadržavati
ugrađene zaklopce za zaštitu od povratne vode.

Slivnici i kanalice od nehrđajućeg čelika
Kvalitetni slivnici i kanalice od nehrđajućeg čelika
u prostorijama za preradu hrane
ili sanitarnim prostorijama.

Slivnici za vanjsku ugradnju
Krovni, balkonski, parkirališni
i dvorišni slivnici dobavljivi
od različitih materijala.

 

Izdavač / Redakcija | Pravila o privatnosti
©1998-2017 KESSEL AG, Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany